Γάμος info.gr. Ο Γάμος σας. Τα πάντα για το γάμο!

ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΓΑΜΟΣ | ΓΑΜΟΣ ΝΥΦΗ | ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ | Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ | ΓΑΜΟΣ ΑΓΟΡΑ | ΓΑΜΟΣ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρα γάμου

Δώρα γάμου

ΔΩΡΑ ΓΑΜΟΥ - ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ

Το καλοκαίρι έφτασε αυτή τη φορά από τα μέσα Ιανουαρίου, αλλά ίσως πάλι εντελώς ξαφνικά να βρεθήκαμε στο νότιο ημισφαίριο και δε μας το έχουν πει.
Γιατί το λέω αυτό; γιατί κάθε που καλοκαιριάζει, ο κόσμος πάει να παντρευτεί. Έχετε κάνει γερό κομπόδεμα; Ευτυχώς. Όσο να’ ναι τα δώρα γάμου στοιχίζουν. Έμενα με πιάνει ένα σύγκρυο κάθε φορά που παίρνω πρόσκληση γάμου, γιατί η άλλη η καρτούλα, η ύπουλη, καιροφυλακτεί στον πάτο του φακέλου. Και τι λέει; ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ. Θα μας βγει το φιλέ μινιόν της δεξίωσης από τη μύτη αγάπη μου, άλλη μια λίστα γάμου σε λουσάτο κατάστημα γνωστής αλυσίδας όπου το σουπλά κοστολογείται όσο και το τραπέζι! Τι να πάρει κανείς για να μη γίνει ρεζίλι, αφού η νιόπαντροι θα ξέρουν την αξία του δώρου και αυτό λειτουργεί ωσάν εκβιασμός για να ξοδέψετε ακόμα περισσότερα. Μετά αισθάνεσαι ανελεύθερος, ότι δεν έχεις δικαίωμα επιλογής, υποτιμούν το γούστο σου, την προσωπικότητά σου, την διαφορετικότητά σου. Γιατί τα δώρα μας, αντικατοπτρίζουν πολλές πτυχές της προσωπικότητάς μας αλλά και δηλώνουν στους άλλους την άποψη που έχουμε γι αυτούς, πόσο τους υπολογίζουμε ή τους εκτιμούμε. Σε μία Λίστα Γάμου με τα δώρα του γάμου, αυτό μεταφράζεται ως εξής: όσο πιο πολλά πληρώσεις για τα δώρα που θα πάρεις από το super βαρετό κατάστημα γνωστής εταιρίας, τόσο πιο πολύ εκτιμάς τους αποδέκτες του. Δηλαδή κι αν τους εκτιμάς πραγματικά αλλά δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα για κάτι ακριβό, τότε τι γίνεται; Πολύ απλά αγνοήστε τις λίστες γάμου, για τα δώρα, πετάξτε τις στο κάδο της ανακύκλωσης και αναφωνήστε δυνατά : «ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ».
Ακούστε, κανείς δεν είπε ότι η ελευθερία είναι εύκολο πράγμα. Γιατί ναι μεν οι λίστες γάμου μας δεσμεύουν αλλά από την άλλη μας διευκολύνουν. Πηγαίνετε στο εν λόγω κατάστημα, ψεκάστε- σκουπίστε -τελειώσατε! Οι νιόπαντροι θα είναι ευχαριστημένοι και εσείς μόλις κάνατε την γνωστή αλυσίδα ακόμα πιο πλούσια. Happy end…

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΑΜΟΥ

Εντάξει, εάν τώρα αισθάνεστε πιο πελαγωμένοι από πριν, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι στην Ελλάδα έχουμε μια πλούσια παραγωγή από υπέροχα αντικείμενα διακόσμησης που τα φτιάχνουν τεχνίτες με μεράκι και αισθητική και είναι τέλεια για δώρα γάμου. Εάν το ψάξετε λίγο, σίγουρα θα βρείτε και στην δική σας πόλη ένα μικρό κατάστημα με χειροποίητες δημιουργίες, με χαρακτήρα μοντέρνο, μίνιμαλ, κλασικό ή ρομαντικό. Οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές και όπως και να το κάνουμε το χειροποίητο αντικείμενο είναι πάντα μοναδικό και αξιόλογο. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και δεν έχετε ιδέα που να ψάξετε, σας πληροφορούμε ότι από την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεχώς εξελίσσονται, προσφέροντας σας μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής αισθητικής και σε λογικές τιμές. Μην φοβηθείτε να κάνετε μια τέτοια επιλογή, το πιο πιθανό είναι ότι το νιόπαντρο ζευγάρι θα εκπλαγεί με κάτι διαφορετικό και θα θέλουν να μάθουν από πού το πήρατε -ίσως μάλιστα να τους δώσετε ιδέες για την διακόσμηση του χώρου τους. Εάν τώρα θέλετε να πάρετε κάτι ακριβό και μοναδικό μπορείτε να συνεννοηθείτε με φίλους και να κάνετε μια κοινή αγορά.
Μερικές πρωτότυπες ιδέες για δώρα γάμου που διαφέρουν μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.yfes.com

ΔΩΡΑ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ Η ΔΩΡΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ; www.yfes.com

ΔΩΡΑ ΓΑΜΟΥ

Δώρα γάμου

ΠΙΣΩ

www.weddinginfo.gr

Δώρα γάμου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΔΩΡΑ ΓΑΜΟΥ

Δώρα γάμου

Ξενοδοχεία info.gr. Ξενοδοχεία στο ίντερνετ. Τα πάντα για τα ξενοδοχεία

ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΓΑΜΟΣ | ΓΑΜΟΣ ΝΥΦΗ | ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ | Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ | ΓΑΜΟΣ ΑΓΟΡΑ | ΓΑΜΟΣ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Secrets Η ομορφιά και τα μυστικά της. Τα πάντα για την ομορφιά

Το www.weddinginfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην στο γάμο. Τα πάντα για το γάμο. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΓΑΜΟΣ INFO.GR