Γάμος info.gr. Ο Γάμος σας. Τα πάντα για το γάμο!

ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΓΑΜΟΣ | ΓΑΜΟΣ ΝΥΦΗ | ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ | Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ | ΓΑΜΟΣ ΑΓΟΡΑ | ΓΑΜΟΣ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφία Γάμου

Φωτογραφία Γάμου

Η Φωτογραφία Του Γάμου Παίζει Σημαντικό Ρόλο Στις Αναμνήσεις Απο Αυτή Τη Σημαντική Στιγμή Στη Ζωή Του Ζευγαριού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

Μια από τις κυριότερες χρήσεις της φωτογραφίας από το ξεκίνημα της, είναι αυτή του ντοκουμέντου. Η φωτογραφία καταγράφει και πιστοποιεί στην συνείδηση του θεατή ότι αυτό που δείχνει, έχει συμβεί. Παρόλο που όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολα μπορεί να αλλοιωθεί το περιεχόμενο μιας φωτογραφίας, μια εικόνα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πιστέψουμε κάτι ψεύτικο. Μια επίσης σημαντική χρήση της φωτογραφίας είναι να συντηρεί τις αναμνήσεις ( αν όχι και να τις δημιουργεί).

Ο γάμος σαν ένα κοινωνικό και προσωπικό γεγονός έχει την ανάγκη της φωτογραφικής καταγραφής. Η φωτογραφία γάμου πρέπει να πραγματώσει αυτές τις βασικές χρήσεις. Ο γάμος έγινε με τις συγκεκριμένες αυτές συνθήκες. Το άλμπουμ του γάμου θα μείνει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές για να γνωρίσουν, να μάθουν την οικογενειακή ιστορία, αλλά και για το ζευγάρι, που θα θυμάται τη σημαντική αυτή μέρα και θα μοιράζεται τις αναμνήσεις του με φίλους και συγγενείς σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, χάρη στις φωτογραφίες.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η φωτογραφία γάμου είναι στην ουσία ένα κοινωνικό φωτογραφικό ρεπορτάζ. Τουλάχιστον όσο αφορά την τελετή. Παρόλο που το τυπικό είναι λίγο ως πολύ ίδιο, κάθε στιγμή είναι σημαντική και χαρακτηριστική και απαιτεί από τον φωτογράφο ταχύτητα και σιγουριά. Αν δεν τραβήξει τις φωτογραφίες που πρέπει, τη στιγμή που πρέπει, ο γάμος δυστυχώς δεν επαναλαμβάνεται (με τα ίδια πρόσωπα τουλάχιστον!).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ

Ο φωτογράφος του γάμου πρέπει να είναι ένας πολύ καλός φωτογράφος πορτραίτου. Πρέπει να μπορέσει να χαλαρώσει το ζευγάρι, μια μέρα που συνήθως υπάρχει μεγάλη κούραση και ένταση στην ατμόσφαιρα. Πρέπει να μπορέσει να αναδείξει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους και τις ιδιαίτερες πλευρές της προσωπικότητας τους και ταυτόχρονα να τους κολακεύσει μελετώντας και διαλέγοντας προσεκτικά τις γωνίες λήψης του. Ο φωτισμός που χρειάζεται η φωτογραφία γάμου για να μπορέσουν να αναδειχθούν όλα αυτά είναι πολύ ξεχωριστός και ο φωτογράφος έχει μπροστά του πολύ μεγάλες προκλήσεις. Οι εκκλησίες είναι όμορφοι, αλλά παράξενοι χώροι. Ο φωτογράφος έχει περιορισμούς που πρέπει να ξεπεράσει, ανάλογα με τις διαστάσεις, την ώρα της ημέρας που φωτογραφίζει και πολλά άλλα, για να είναι οι φωτογραφίες του γάμου άψογες.

Η ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Εκεί όμως που πιστεύω ότι ένας φωτογράφος μπορεί να δείξει το ταλέντο του, είναι στο πόσο ξεχωριστά μπορεί να φωτογραφήσει ένα ζευγάρι αντιμετωπίζοντας το θέμα του σκηνοθετικά. Η κλασική φωτογραφία σε κάποιο στούντιο είναι από καιρό παρωχημένη. Ο φωτογράφος πρέπει να διαλέξει προσεκτικά κάποιο φυσικό ντεκόρ για να τραβήξει μια σειρά φωτογραφίες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα κλισέ της φωτογραφίας γάμου. Σε αυτές τις φωτογραφίες του γάμου, ο φωτογράφος έχει απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία και είναι στο χέρι του να παρουσιάσει τη δική του ματιά, συνοψίζοντας την φωτογραφική του άποψη. Ο γάμος φωτογραφικά ,θα μπορούσε να είναι μόνο αυτές οι δημιουργικές φωτογραφίες. Τα υπόλοιπα και τις αναμνήσεις που χρειάζεται ένας γάμος, θα μπορούσε να τα προσφέρει το βίντεο.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

Φωτογραφία Γάμου

ΠΙΣΩ

www.weddinginfo.gr

Φωτογραφία Γάμου

Ξενοδοχεία info.gr. Ξενοδοχεία στο ίντερνετ. Τα πάντα για τα ξενοδοχεία

ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΓΑΜΟΣ | ΓΑΜΟΣ ΝΥΦΗ | ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ | Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ | ΓΑΜΟΣ ΑΓΟΡΑ | ΓΑΜΟΣ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Secrets Η ομορφιά και τα μυστικά της. Τα πάντα για την ομορφιά

Το www.weddinginfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην στο γάμο. Τα πάντα για το γάμο. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΓΑΜΟΣ INFO.GR